Konkurrencer

Registrér dine dukker hos konkurrencekomitéen for at deltage. Udstillingskonkurrencen foregår i udstillingssalen. Event konkurrencerne foregår løbende.

Udstillingskonkurrence

Udstillingskonkurrencen er hovedkonkurrencen til vores convention. Udstillingskonkurrencen er uden tema. Der vil måske komme underkategorier med temaer. Du skal begrænse dig til 40x40cm, har du brug for mere så send en mail til os.

Du skal udfylde en seddel med information om din dukke til konkurrencekomitéen, så vi kan sikre os at folk får de rigtige dukker med hjem igen. Det er derfor strengt forbudt at fjerne dukker før præmieoverrækkelsen er overstået!

Du kan stille op med en dukke i hver følgende kategori:

 1. Size category 50+ cm
 2. Size category 38-49 cm
 3. Size category 0-37 cm
 4. Tema-konkurrence

Du må bruge dioramaer med flere dukker så længe de stiller op i hver sin kategori. Du må bruge dukker som props så længe de er markerede som prop-dukker.

Essentielt betyder det at du kun kan stille op med 4 dukker i udstillingskonkurrencen (prop-dolls ikke inkl.). Din tema-dukke kan dog godt være en del af en størrelseskategori. Dette angives når I registrerer dukkerne ved konkurrencekomitéen.

Ud over størrelseskategorierne har vi awards for:

 • Bedste crafting
 • Bedste combination
 • Crowd favourite

Disse er ikke separate konkurrencer men awards givet til deltagerne i de fire kategorier.

Event konkurrencerne

 1. Kunst/Tegne konkurrence - tema (under con'en)
 2. Faceup-konkurrence - tema (under con'en)
 3. Fotokonkurrence - tema: Once upon a time, deadline for indsendelse: 30/3
 4. Doll Couture Challenge - tema: (under con'en)
Om fotokonkurrencen:

Send dit billede til vores email dansk.bjdforening@gmail.com for at deltage.

Deadline: 30/3

Brug et billede lavet specifikt til denne konkurrence. Billeder der ikke er dine eller er blevet frigivet tidligere på sociale medie platforme er ikke tilladt. Du må gerne låne andres dukker hvis du ikke selv har en så længe du selv er ansvarlig for styling. Dukken kan ikke bruges i udstillingskategorierne med samme styling som på billedet.

Om kunst/tegne konkurrencen

Vi elsker kreativitet, og vi nyder at se hvad I laver til con'en. Kunst/tegnekonkurrencen er for dem der ikke kun elsker hobbyens kreativitet men også kunst. Brug hvad du har af ressourcer (vi stiller papir og blyanter til rådighed, resten må man selv medbringe), og lav en tegning/maleri/collage indenfor temaet, der bliver givet på con'en.

Temaet bliver offentliggjort til velkomsten på con'en, og konkurrencen løber indtil lørdag aften hvor dit kunstværk skal indleveres til konkurrencekomitéen.

Andet vigtig info

Deltagelse sker ved at registrere dig ved vores konkurrence komitee, som er til stede hele weekenden for at modtage jer. Deadline for deltagelse er før dommernes votering starter lørdag aften.

Husk at lave originalt materiale. Hvis du deltager med en entry fra et tidligere år eller en anden convention, er det grundlag for diskvalificering.

Husk at være til stede til præmieoverrækkelsen for at modtage din præmie ellers går den til den næste i rækken af deltagere.