Konkurrencer

Registrér dine dukker hos konkurrencekomitéen for at deltage. Udstillingskonkurrencen foregår i udstillingssalen. Event konkurrencerne foregår løbende.

Udstillingskonkurrence

Udstillingskonkurrencen er hovedkonkurrencen til vores convention. Udstillingskonkurrencen er udenfor con'ens tema men med opfordring til at tage inspiration herfra da det vil give ekstra point i dommernes vurdering.

Du kan deltage med dukker i alle størrelser. De vil blive inddelt i kategorierne:

 1. Size category 50+ cm
 2. Size category 38-49 cm
 3. Size category 0-37 cm

Dukken/Diorama må KUN fylde 40 x 40 cm dvs. længde og brede, man må gerne bygge opad f.eks. et tårn. Hvis man ønsker mere plads til sin dukke skal man skrive til dansk.bjdforening@gmail.com

Du må gerne deltage med EN dukke i hver kategori (SD, MSD, TINY).

"Hvad hvis jeg gerne vil have 2 eller flere dukker på mit diorama?"

- Du må gerne bruge flere dukker på et diorama, men det skal bare skrives på deltager blanket som en "prop dukke" så vi ved hvilken dukke der deltager i udstillingen.

Du deltager ved at henvende dig til personalet i udstillingsområdet. De vil give dig en blanket og en plads hvor din dukke skal stå. Dukkeudstilling lukker kl. 08.00 p.m. lørdag, hvor dommerne efterfølgende vil finde vinderne til de forskellige kategorier.

Awards gives for følgende præstationer:

 • Bedste sammensætning - det er ikke alle der kan sy, lave face-up osv. Så find de ting du har og lav en flot udstilling
 • Publikumsfavorit - stem via stemmeseddel
 • Publikumsfavorit 2. plads - stem via stemmeseddel

Raffle

Til con'en er der også en raffle konkurrence. Køb lodder ved indgangen for at være med i lodtrækningen om fede præmier! Rafflen er opdelt i to omgange, hvor den første vil være ordinære raffle præmier, og anden omgang vil være for de større præmier.

Event konkurrencerne

 1. Tegne konkurrence - tema (under con'en)
 2. Faceup-konkurrence - tema (under con'en)
 3. Fotokonkurrence - tema: Once upon a time, deadline for indsendelse: 30/3
 4. Doll Couture Challenge - tema: (under con'en)
 5. BJD Quiz (under con'en)
Om fotokonkurrencen:

Find dit kamera frem og lad os se jeres fotogene dukker

Som altid er der et tema, temaet for fotokonkurrencen i år er: STORYTIME!

Temaet skal bruges som inspiration, og udstråles så godt man nu kan. Man er velkommen til at bruger filter, photoshop osv. Der er ingen begrænsninger for mange dukker der kan være på billedet, dog skal alle dukkerne være ens egne.

Billedet skal være taget specifikt til denne konkurrence og må derfor ikke deles/har været delt på sociale medier. Husk at de dukker du bruger til billederne må ikke have samme styling til Udstillingskonkurrencen som på billedet. Man må kun deltage med et billede pr person.

Billedets format skal fylde et stykke A4 papir.

For at deltage i foto kokurrence skal du sende billedet og dit navn ind på vores email: dansk.bjdforening@gmail.com

Der er deadline er 1 april, så husk at sende dit billede ind før, så vi kan nå at printe det ud til DollconDk2022.

Alle billederne bliver hængt op på dollcondk2022s fotokonkurrence galleri. Alle gæster får en stemmeseddel, hvor de kan stemme på hvilket billede de bedst kan lide.

Præmien for fotokonkurrencen er postkort fra Dollsofmilena

Husk at deltage til award ceremony om søndagen for at se om dit billed skulle være heldig at vinde en præmie

Vi glæder os til at se jeres billeder!


Om kunst/tegne konkurrencen

Vi elsker kreativitet, og vi nyder at se hvad I laver til con'en. Kunst/tegnekonkurrencen er for dem der ikke kun elsker hobbyens kreativitet men også kunst. Brug hvad du har af ressourcer (vi stiller papir og blyanter til rådighed, resten må man selv medbringe), og lav en tegning/maleri/collage indenfor temaet, der bliver givet på con'en.

Temaet bliver offentliggjort til velkomsten på con'en, og konkurrencen løber indtil lørdag aften hvor dit kunstværk skal indleveres til konkurrencekomitéen.

Andet vigtig info

Deltagelse sker ved at registrere dig ved vores konkurrence komitee, som er til stede hele weekenden for at modtage jer. Deadline for deltagelse er før dommernes votering starter lørdag aften.

Husk at lave originalt materiale. Hvis du deltager med en entry fra et tidligere år eller en anden convention, er det grundlag for diskvalificering.

Husk at være til stede til præmieoverrækkelsen for at modtage din præmie ellers går den til den næste i rækken af deltagere.