Final news! - part 2

2018-04-03

Vi var alligevel ikke heeeelt færdige med at komme med informationer. Vi håber I kan holde til det!

1: Til alle deltagere i faceup-konkurrencen - HUSK at spraye jeres hoved hjemmefra eller blot før konkurrencen starter. Det gør det meget nemmere at starte konkurrencen uden kaos og stress i spray-området!

2: Nærmeste hæveautomat er ca. 9 minutters gang fra lokalerne. Se billedet til højre. Indkøbsmuligheder er LetKøb (tæt på), Føtex (lidt væk) og Mega Syd (langt væk).

3: Det er IKKE muligt at anvende køkkenet der hører til lokalerne. Mini grill og lign. må benyttes udendørs. Der vil være elkedel til fri afbenyttelse. Se ligeledes vejrudsigt på www.dmi.dk

4: Søndag kommer der en reporter fra lokaltv Aarhus TV i tidsrummet 9-12 og laver et indslag om vores convention. Hvis man ikke ønsker at blive filmet kan man opholde sig i lounge-2. VI håber at folk vil lade deres dukker stå i udstillingen så vi kan få nogle fine billeder til tv.

5: Vil du gerne have mad bragt ud? Brug Just-eat.dk og hungry.dk

6: Tegnekonkurrencen forløber hen over en tidsperiode på 5 timer. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, bare skriv navn på papiret du hænger op, når du er færdig.

7: Under con'en annoncerer vi ændringer og evt. aflysninger o.lign. på Facebook-eventet. Hold dig opdateret derinde.

8: Kulturhuset P4's egen café vil være åben i løbet af lørdag 11-15 og søndag 11-13.

Stay tuned.