Januar nyheder!

2018-01-19

Nye sponsorer og meget mere...

RETHINK KATEGORIER

D.18/1-2018 blev der afholdt bestyrelsesmøde. På dagsordenen var bl.a. konkurrencekategorierne, og selvom vi først havde tænkt at eksperimentere med forskellige awards, ender vi med at holde os til størrelseskategorierne, SD, MSD og Tiny, med hhv. 1., 2. og 3. pladsen. Derudover vil der også være Dommerfavoritten og Publikumsfavoritten.

VI MANGLER STADIG EN MASKOT!!

Det er sandt. Vi er maskot-løse, stadigvæk, og vi vil mega gerne se nogle bud på nogle, bare selvom det måske er work-in-progress? Navngiv din mail "WIP maskot" hvis du ligger inde med noget og smid den i nakken af os så vi kan se lidt af hvad der venter os! Vores mail er som altid dansk.bjdforening@gmail.com

Husk du får refunderet din billet, dvs. gratis adgang, hvis din maskot bliver valgt!

FOTOKONKURRENCE

Husk også at få indsendt jeres billeder til fotokonkurrencen! Det er samme mail som til maskotkonkurrencen :)

NYE SPONSORER

Vi har fået en hel bunke nye sponsorer, bl.a. Kalcia, BJDream, Little Monica og Moniqe Trading Co. Tjek dem ud her! Vi samler dem lidt ad gangen og giver lyd når der kommer nye, men husk alligevel at holde jer opdateret med vores liste ;)

LIDT OMRYKNING OG MERE

Vi har samlet nogle af hjemmesidens faner under "praktisk information", herunder regler, lokaler/beliggenhed og et lille afsnit om hvordan man finder mad i nærområdet. Google Maps (el. lign. apps) er gode at have ved hånden under con'en, hvis man ikke er kendt i Højbjerg-området. Der er også kommet lidt ekstra regler, som man meget gerne må huske at holde sig for øre samt pris for Artist Corner bod på prislisten (betaling opkræves til con'en).

EVENTS

Vi har selv nogle idéer på bordet, men har du måske noget du vil bidrage med i form af et oplæg eller lignende? Så skriv gerne til os og fortæl om din idé. Det kan være alt fra støvet dukke-historie, til populær-kulturelle personer der er blevet lavet til dukker gennem tiderne.

ANYTHING ELSE???

Vi er altid til rådighed hvad angår spørgsmål, rettelser eller lignende. Vi kan ud over mail fanges via FaceBook og Instragram.