Maskot og fotokonkurrence

2017-12-16

Forud for con'en har du mulighed for at designe en maskot til os. Vinderen får gratis adgang begge dage! Har du allerede købt en billet? Frygt ikke. Du får den refunderet når vi har udtrukket en vinder.

Der er ikke noget tema as such. Vi har selv tænkt i dukkebaner, om det var en marionetdukke eller hvad det var, men vi synes I skulle have lov til at komme med jeres bud på det. Det eneste vi vil have er at de tre farver, mørkegrå, hvid og mørkeblå er de eneste farver der må bruges.

Send dit bud på en maskot til os inden den 20/3-2018, så er du med i lodtrækningen! Vinderen bliver annonceret d. 1/4-2018 på vores facebook side, Danske BJD Entusiaster, så husk at hold dig opdateret derinde!

Vi har ligeledes en fotokonkurrence, hvor du kan deltage forud for con'en. Temaet er Dreams, og det kan fortolkes som man vil. At have dårlige drømme, få et drømmejob, eller drømme om ferie, fortid eller lignende. Alt er op til dig!

Du skal bare sende os dit billede inden d. 1/4-2018.

Vinderen bliver fundet på selve con'en via en publikumsafstemning. Præmien bliver annonceret når programmet for con'en offentliggøres i februar.


Se mere om begge konkurrencer her.

Mail: dansk.bjdforening@gmail.com

Send dine billeder i JPG eller PNG format.