Officiel tak!

2018-04-13
Kære alle con-deltagere!

Først og fremmest tusind tak for jeres støtte og opbakning til den første danske BJD convention nogensinde! Vi havde et par fantastiske dage sammen i Aarhus og vi er 110% sikre på at gentage successen næste år!

Vi er i gang med at se jeres feedback igennem. Der er masser af gode forslag til ændring, og samtidig nogle ting som vi med det samme kan sige ikke kommer til at være realistiske, men vi tager alt op på næste bestyrelsesmøde som ligger i maj.

Har du taget billeder og tagget dem med vores hashtag #dollcondk eller #dollcondk18 så kan det være vi bruger dem senere hen. Hvis I IKKE vil have at vi bruger jeres billeder, så skriv til os på facebook med dit navn og evt. Instagram-handle, så lader vi dine billeder være ;) Vinderbilleder kommer op så snart vi kan få samlet dem alle sammen!

Selvom con'en næsten lige er overstået så er vi dog langt fra færdige. Tværtimod er vi først lige begyndt...

D. 9/6 afholder vi generalforsamling. Nærmere tid og sted vil blive annonceret. Har du betalt weekendbillet (conbillet.dk, mobilepay eller kontant i døren), så er du inviteret til at komme og give dit besyv med hvad der skal ske. Ved samme lejlighed åbner vi også adgang for vores foreningsfacebook-gruppe som du kan blive medlem af hvis du oplyser dit transaktionsnummer fra conbillet.dk eller dit telefonnummer til mobilepay, så vi kan sikre os at du har betalt medlemskab.

Du behøver ikke at være medlem for at komme til generalforsamlingen, men du har ikke nogen indflydelse på beslutningerne der bliver taget. Det er kun medlemmer der har det. Har du ikke betalt medlemskab men vil gerne være medlem af foreningen, kontakt os på mail dansk.bjdforening@gmail.com

Til generalforsamlingen vil der bl.a. blive fremlagt budget og man kan stille op til at være en del af bestyrelsen og få ansvar for nogle områder af foreningen. Vi har vores base her i Aarhus for foreningen men alle i Danmark kan være med, og vi leder specielt også efter ambassadører der kan afholde små meets rundt omkring f.eks. nordjylland, Odense, København eller lignende steder.

Vil du med til DollConDK næste år og give en hånd med forberedelse, afvikling og rengøring? Så kan du også melde dig som medhjælper. Vi vil meget gerne have en god håndfuld hjælpere næste år. Du behøver ikke sige endegyldigt ja allerede nu. Du kan skrive dig op på en liste som vi så tager kontakt til når vi begynder at forberede con'en.

Har du idéer til events eller ting, som foreningen kan bistå for det danske BJD community, så kom og del dine forslag. Da hobbyen er kreativ er der mange muligheder, både private forsamlinger men også fælles ekskursioner til f.eks. Godsbanen i Aarhus, der har lerværksted, 3D-printer og laser-cutter til brug for offentligheden. Vi håber i fremtiden at kunne stable en økonomi på benene til at vi kan tage til udlandet sammen til flere dukke-events.

Vi skifter vores informationsplatform fra www.dollcondk.dk til www.dbe-dk.webnode.dk for ikke at blande for meget foreningsinformation sammen med conventionen.

Vi mangler stadig at høre fra TV hvornår indslaget bliver sendt men vi skal nok give besked.

Spred nyheden til alle dukke-entusiaster!