On-topic og off-topic

2018-01-28

Da vi har fået flere henvendelser angående vores valg af hvilke dukker der er on-topic til konkurrencerne kommer her en uddybelse:

Vi har her til den første con valg at det kun er dukker der opfylder definitionen på en bjd der kan deltage i udstillingskonkurrencen. Dvs en dukke med kugleled der er stringet. Det betyder at dukker med peg-joints, indre skelet osv. ikke kan stille op. Materiale er underordnet. Din BJD må derfor gerne stille op hvis den er fremstillet af Abs/porcelæn/3Dprint. Ligger du inde med en Dollfie Dream, der er stringet i torsoen eller har du mod på at stringe den selv, så er den også velkommen.
Til face-up konkurrencen må man gerne arbejde på en Dollfie Dream eller lign. da det er face-up evnerne der bedømmes og ikke dukken.

Grunden til at vi ikke har valgt at lade andre dukker deltage i konkurrencen er fordi det bliver for svært at definere uden at det bliver snobbet eller afhængigt af personlige preferencer og oplevelser. Med andre ord, vi tager den let definerbare løsning her til den første con.

Desuden er ALLE dukker meget velkomne på selve connen. Og der er flere af arrangørerne der tager deres vinyl med.

Føler man sig snydt for muligheden for at deltage i udstillingskonkurrencen kan man altid købe lodder til vores præmie-raffle hvor der er mange forskellige ting, man kan vinde der også ville passe til f.eks. Dollfie Dream eller SmartDoll.

Der er også mulighed for at udstille sine dukker UDEN at deltage i konkurrencen, hvor også off-topic dukker er velkomne, dog max. 2-3 dukker pr person.

Det er også en rigtig god idé at komme og give jeres feedback, så vi kan få det registreret og måske lave nogle ændringer til næste con (for ja, der bliver et næste con!). Hvis der er flere der kommer og vi ser en overvægt af vinyl-dukker med peg-joints eller indre skelet, så vil vi helt klart tage det op til efterretning.

Håber for jeres forståelse og opbakning!
Og nævner lige igen:
Alle dukker og mennesker er velkomne!
(undtagen recasts, recasts er streeeeengt forbudt