Vigtige påske-nyheder!

2018-03-25

Som lovet har vi i dag en bunke information til jer alle sammen. Det handler blandt andet om hvilke præmier der går til hvilke priser, eksklusive sponsordonationer og vinderen af maskotkonkurrencen. Så læs her for at få et lille overblik over det, 2 uger før con'en.


Præmieoversigt

Under events og konkurrencer er der i bunden poppet et lille logo op som I kan trykke på for at gå til præmieoversigten. Her kan I se hvad der er på spil i udstillingskonkurrencen, samt foto-, tegne- og faceup-konkurrencerne.

Når I vinder en præmie, uanset om det er i en konkurrence eller i vores raffle, forpligter I jer til at beholde præmien i 12 måneder frem. Det er ikke for at gøre det surt for nogen, hvis de får noget som måske ikke lige passer til deres smag eller dukkesamling, men det er simpelthen en forpligtigelse vi alle har overfor vores sponsorer. Det gælder også bytteaftaler, trades o.lign. Vi håber I vil være forstående overfor det.

Til præmieoverrækkelsen vil der blive taget billeder af hver vinder med deres præmier så vi kan offentliggøre dem til sponsorer.

Eksklusive sponsordonationer

Vi er jo blevet overvældet i den grad, som I kan se på både Facebook og Instagram, af gavmilde sponsorer. Det er i den grad kommet bag på os hvor meget støtte og opbakning vi har fået fra nær og fjern, også når man ser på de ting vi har modtaget.

Vi har bl.a. limited edition Plapico fra Aileen Doll EU, en OOAK dukkekjole fra Atelier_Pumpkins, anniversary pins fra Volks samt, så vidt vi har hørt, en første-gangs donation til en convention fra CP/Fairyland der indeholder mange ekstra dele, heriblandt et par limited Ria horn.

Fotokonkurrence udløber snart!

HUSK DET NU! D.1/4 lukker vi for tilmelding til fotokonkurrence. Send jeres bidrag i en mail til os.

Billederne bliver printet i høj kvalitet og hængt op til con'en samt være tilgængelige online via fotokonkurrence-linket under Events og Konkurrencer. Dette er for at billederne kan være gengivet både i CMYK og RGB.


Slutteligt vil vi minde om at tjekke programændringer, reglement-tilføjelser og spred ordet så vi kan få så mange med til en skøn weekend som muligt!

God påske!

VI HAR FÅET EN MASKOT!

Først og fremmest tusind tak til deltagerne i vores maskotkonkurrence. Alle indlæg var virkelig fantastiske og kreative, men i sidste ende kunne vi kun vælge én.

Det blev Helene Bovbjerg Christensen, der med sin valkyrie ramte plet. Hun hedder Dania og vi håber I vil tage godt imod hende!