Nyheder

Officiel tak!

2018-04-13

Først og fremmest tusind tak for jeres støtte og opbakning til den første danske BJD convention nogensinde! Vi havde et par fantastiske dage sammen i Aarhus og vi er 110% sikre på at gentage successen næste år!

Vi var alligevel ikke heeeelt færdige med at komme med informationer. Vi håber I kan holde til det!

Vi er trådt ind i de sidste 5 dages forberedelse. Det sidste stadie og her er en håndfuld nyheder på falderebet!

Som lovet har vi i dag en bunke information til jer alle sammen. Det handler blandt andet om hvilke præmier der går til hvilke priser, eksklusive sponsordonationer og vinderen af maskotkonkurrencen. Så læs her for at få et lille overblik over det, 2 uger før con'en.

Som lovet er det blevet tid til at komme med lidt nyheder i forbindelse med forberedelserne til vores convention! Det er lidt langt men med mange gode og vigtige informationer.

Så blev det endelig februar og der er kommet et program op på vores hjemmeside. Der er stadig plads til flere paneler, hvis nogen skulle have lyst til at holde et lille oplæg eller lignende. Ellers er det sådan nogenlunde fast hvad der kommer til at ske af ting og sager, og selvfølgelig er der altid mulighed for bare at...

Da vi har fået flere henvendelser angående vores valg af hvilke dukker der er on-topic til konkurrencerne kommer her en uddybelse:

Vi har endelig fået støbt en god lokaleoversigt sammen til jer, så I kan se hvor hvad er når I kommer til con'en. Den er selvfølgelig at se her på siden, men bliver også printet i con-bladet. Der er både dansk og engelsk udgave. Vi har ikke nogen specifikke mål på hele området, men det er sikkert og vist at vi ikke kommer til at mangle plads!...