Program og events

Program

Ændringer kan ske. Hold jer opdateret på vores sociale medier hvis ændringer sker under con'en vil det blive annonceret dér. Billetsalg stopper fredag kl.20, lørdag kl.19 og søndag kl.11

Som noget nyt så bliver fredag en slags opstarts dag, mange kan ikke komme om fredagen pga. arbejde eller har lang rejse hertil så for dem som gerne vil have noget ud af lørdagen, kan man derfor komme og sætte sine ting op. Der er åbent for artists kl. 16.00, Man kan stille sin shop op i artist alley men det er IKKE tilladt at sælge noget. Der er også kun åbent for artister og personale i det lokale. Vi åbner op for alle kl. 18.00. Her kan du tilmeldt din dukke til udstillingskonkurrencen, du kan også aflevere dine salgsting til bring and buy. Bring and buy åbner først om lørdagen og kan derfor ikke sælge noget. Man er selvfølgelige velkommen til at hænge ud i vores lounge og hang out området. Og så kan vi glæde jer med at vi har workshop igen! Workshop vil være fyldt med en masse lækre materialer man kan lave nogle fine ting ud af. Der vil være symaskiner og andre redskaber til låns.

Vi åbner dørene op kl.10.00 for alle. Husk at kl.11.00 vil der være velkomst ceremoni hvor vi uddeler vigtige informationer. Der vil være en masse events og konkurrencer, så hold øje med tiden og lyt til de meddelelser som kommer. Der kan være ændringer men vi prøver så vidt muligt og holde os til programmet. Bring and buy kan godt have åbne og lukketider, alt afhængige af hvor meget personale vi har til rådighed. Tiderne vil blive fremvist på Dollcondk2022.
Vær særlig opmærksom på at i lounge/hang out området vil der også forgå events. Det vil sige at det godt kan ske vi beder jer om at rykke et andet sted hen, så vi kan gøre klar til events. Workshoppen vil være lukket under face up konkurrencen og pattern making workshop. Husk at stemme! Kl. 20.00 lukker vi ned for afstemning. Så husk at stem på dine favoritter fra: foto, tegne, face up, doll couture challenge og udstillingens konkurrencen.

kl. 12:00 vil der blive af holdt præmieceremonien, generalforsamling og raffle, så husk at deltage. Det kan jo være du er en af vores heldige vinder. Vær opmærksom på at dette event godt kan vare længere tid end vist i skemaet. Vi vil så vidt muligt sørger for det ikke bliver alt for langt. Det kan være vi sætter en pause ind. Er du dårlig gående så sæt dig så vidt så muligt forreste så du ikke skal vandre så langt for at modtage din præmie eller raffle præmie.
Har du nogle spørgsmål til skemaet eller events så kontakt Regine Vi glæder os til at have hyggelig weekend sammen.

Kort over området


Eventbeskrivelser

En kreativ hobby har brug for workshops og paneler. Workshops og paneler afholdes i eventrummet i en bestemt periode som defineret i programmet.

FACEUP COMPETITION af Recca

Du har nogle timer til at lave den bedste faceup du kan baseret på et givent tema. Medbring et allerede sealed hoved og slip dine kreative energier løs. Hovedet vil være udstillet resten af con'en og bliver stemt om at vinde konkurrencen.

WORKSHOP - hele weekenden undtagen under events

Brug for at sy en sidste søm? Leder du efter sjove materialer til at lave tøj af? Skal du restringe din dukke? Materialer er til rådighed i workshoppen hele weekenden undtagen når der afholdes events/paneler

YALKI PALKIs pattern making workshop

Vær med til en workshop hvor du lærer hvordan du enkelt kan skabe et mønster perfekt til din dukke, uanset størrelse.

Medbring den dukke du ønsker at lave et mønster til. Det anbefales at dukken ikke har bodyblushing da vi kommer til at lave et mønster direkte på dukkens krop.

Vi vil lave et simpelt leggingsmønster, men metoden kan overførest til at lave hvad du måtte ønske.

Vi kommer til at dele mønstrene vi har lavet så alle deltagerne kan tage leggingsmønsterne med i forskellige størrelser som de bliver lavet til workshoppen.

Alt værktøj og materialer du har brug for, vil være tilgængelige på workshoppen, alt du skal er at medbringe din egen dukke.

Alle deltagere vil få adgang til en online instruktion som kan benyttes senere.

Afholder af eventet vil være tilstede hele DollConDK og svarer gerne på spørgsmål hvis du ønsker at lave flere mønstre efter workshoppen.

DOLL COUTURE CHALLENGE af Mad Matthew's Dolls

Så er Madmatthews doll couture challenge her igen!

Kom og vær med til underholdende og anderledes challenge!

Her skal i sammen give en dukke en make-over med underlige materialer ud fra et tema! (Temaet vil blive afsløret til eventet)

Der vil være blive stillet en dukke og materialer til rådighed, det eneste du skal gøre at deltage.

Kun fantasien sætter grænser

Så kom og tag din ven/veninde eller bare dig selv med, så finder vi en gruppe til dig, men husk vi har kun plads til 7 hold af 4 personer = 28 deltager, så det er først til mølle! Man er også velkommen til bare at kigge på

Eventet vil blive holdt lørdag i den store sal kl. 4 p.m - 6 p.m

Husk at deltage til præmieoverrækkelsen om søndagen for at se om din dukke er den heldige vinder af en præmie

Vi glæder os til at se jer og jeres dukkers make-overs

BJD QUIZ - af Mad Matthew's Dolls

Som noget nyt i år, har vi lavet en bjd quiz!

Du behøver ikke at vide en masse eller vær en god til at stave for at være med i vores bjd quiz

Er du helt ny i hobbyen, eller en som har været der længe, så håber vi at vi kan lærer dig noget nyt!

I skal sammen i en gruppe på 4, gætte på hvad det rigtig svar er. Det team med flest rigtigt svar vinder en præmie efter quizzen.

Så kom og tag din ven/veninde eller bare dig selv med, så finder vi en gruppe til dig, men husk vi har kun plads til 4 hold af 4 personer = 16 deltager, så det er først til mølle! Man er også velkommen til bare at kigge på

Bjd quizzen foregår lørdag i den store sal kl. 8 -9 p.m.

Vi glæder os til at have en hyggelig aften sammen