Transport og shopping

Offentlig transport:

Letbanen / Tram Line 2 retning Aarhus Universitetshospital eller Lisbjergskolen. Den går fra banegården i midtbyen. Stå af ved "Stjernepladsen" og gå op ad Randersvej og drej til højre ad Skovvangsvej.

Buslinjer 15 går til stoppet Abildgade / Bethesdavej, gå tilbage ned ad Bethesdavej og drej til højre ad Skovvangsvej.

Busserne 5a, 12, 100, 120, 121, 122, 123 kører til stoppet Trøjborg Centeret / Nordre Ringgade. Gå op (nord) ad Aldersrovej og drej til venstre ad Skovvangsvej.

Hvis du kommer i bil, er det vigtigt at vide, at hvis du kører ned ad Randersvej ind i byen, kan du ikke dreje til venstre ind på Skovvangsvej. Du skal køre helt ned til Nordre Ringgade, drej til venstre i krydset og derefter fortsætte til Trøjborg Centeret / Aldersrovej og drej derefter til venstre igen i krydset og køre op, indtil du kan dreje til venstre ad Skovvangsvej. Det er et rod, men der er en sporvogn i midten af ​​Randersvej.

Bortset fra det er Google Maps din ven!

Der er gode indkøbsmuligheder i området.


Drej til højre fra Skovvangsvej ned ad Aldersrovej, og du ender ved Trøjborg Center, hvor der er både en dagligvarebutik, et bageri, en Matas og mere.

Hvis du vil strække dine ben lidt, kan du gå den anden vej ned Skovvangsvej ud til hovedvejen Randersvej og gå nordpå ad vejen, og du kommer til en Netto, Rema 1000, en McDonalds og to tankstationer.